Juridische waarschuwing

Aviso Legal

Titular del Sitio Web

Los datos identificativos del responsable del presente sitio web son:

Indes Technics & Solutions

CIF: B72264294

Inscrita en el Registro Mercantil de Cádiz

Domicilio en C/ Jesús de los Milagros nº 41, El Puerto de Santa María (Cádiz)

(Información facilitada en cumplimiento de lo dispuesto en el artículo 10 de la Ley 34/2002 de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico).

Gebruiksvoorwaarden

De volgende bepalingen regelen de toegang en het gebruik van deze website. Het surfen op deze website wijst de status van gebruiker toe aan elke natuurlijke persoon die geïnteresseerd is in de producten en diensten op deze pagina en impliceert de volledige en onvoorwaardelijke aanvaarding van deze juridische kennisgeving. De gebruiker aanvaardt uitdrukkelijk en zonder uitzondering dat de toegang tot en het gebruik van deze website, de diensten en de inhoud ervan onder zijn of haar exclusieve verantwoordelijkheid plaatsvindt. In het geval dat de gebruiker niet akkoord gaat met de inhoud van deze voorwaarden, dient hij deze website te verlaten en geen gebruik te kunnen maken van de aangeboden diensten. Toegang tot deze website is gratis en vereist geen abonnement of registratie. Deze juridische kennisgeving kan op elk moment worden gewijzigd om deze aan te passen aan wetgevende, jurisprudentiële of technologische veranderingen. Deze wijzigingen worden beschouwd als gemeld vanaf de publicatie ervan op deze pagina. Intellectueel eigendom Alle rechten op de inhoud van deze website berusten bij Indes. Het ontwerp, de inhoud, de teksten, foto's, afbeeldingen, kaarten, grafieken, merken, handelsnamen, illustraties, banners, pagina- en navigatiestructuur of broncode van deze site zijn eigendom van Indes, die rechtmatig eigenaar is van de relevante exploitatierechten. De logo's van andere bedrijven die mogelijk verschijnen, zijn eigendom van elk van hen en verschaffen op legitieme wijze de exploitatierechten erover. De gebruiker die deze website bezoekt, mag in geen geval de bovengenoemde elementen kopiëren, wijzigen, distribueren, verzenden, reproduceren, publiceren, toewijzen, verkopen of nieuwe producten of diensten creëren op basis van de verkregen informatie, behalve met uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Indes. Dit materiaal wordt beschermd door de wetgeving inzake intellectuele eigendom en het oneigenlijk gebruik ervan kan zelfs onderworpen zijn aan strafrechtelijke sancties. Het raadplegen of downloaden van inhoud van de site impliceert niet de overdracht van enige intellectuele eigendomsrechten daarop. Gebruikers zijn aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook die Indes direct of indirect lijdt als gevolg van het niet naleven van geldende regelgeving of van verplichtingen die voortvloeien uit het gebruik van deze website. HTA behoudt zich alle juridische middelen en acties voor die haar toepasselijk zijn ter verdediging van haar legitieme intellectuele en industriële eigendomsrechten.

Vrijwaring

We proberen nuttige en bijgewerkte informatie aan te bieden, maar we kunnen de volledige waarheidsgetrouwheid, nauwkeurigheid, actualisering en bruikbaarheid van alle inhoud en diensten niet garanderen. Wij vermijden daarom elke vorm van verantwoordelijkheid voor mogelijke schade van welke aard dan ook die gebruikers kunnen lijden als gevolg van het gebruik van onvolledige, onnauwkeurige of verouderde gegevens, of voor de mogelijke opschorting, annulering of onbruikbaarheid van hun inhoud of diensten (art. 17.1 van de LSSI- CE). Wij stellen alle suggesties of opmerkingen op prijs die ons helpen deze website te verbeteren. Het gebruik van de inhoud en diensten van deze website gebeurt onder de exclusieve verantwoordelijkheid van de gebruiker.

Koppelingen

Externe links die naar andere websites leiden, worden zonder winstoogmerk aangeboden met als enig doel het verbeteren van de informatie voor de gebruiker. Daarom zijn wij niet verantwoordelijk voor de gelinkte inhoud, noch voor eventuele wijzigingen die daarin worden aangebracht, noch is de afwezigheid van virussen of andere elementen daarin die wijzigingen in het computersysteem kunnen veroorzaken gegarandeerd, met uitsluiting van iedere aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook. soort veroorzaakt aan de gebruiker om deze reden. Indien een link als ongepast wordt beschouwd, kunt u ons dit op de gebruikelijke manier melden, waarna wij dit zo spoedig mogelijk zullen corrigeren. 

Toepasselijke jurisdictie

Elke relatie tussen de gebruiker en Indes wordt beheerst en geïnterpreteerd in overeenstemming met de Spaanse wetgeving. In het geval van een conflict onderwerpen de partijen zich aan de rechtbanken en tribunalen die te allen tijde bevoegd zijn en telkens wanneer de toepasselijke wetgeving dit toestaat. Als zij daartoe de mogelijkheid hebben, zullen zij zich vrijwillig onderwerpen aan de rechtbanken en tribunalen van Andalusië. Om opheldering te vragen of een suggestie, lof, klacht of opmerking te sturen, raden wij u aan een e-mail te sturen naar Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Certificeringen

manos iso web

Via onze certificeringen zorgen we ervoor dat onze veiligheids- en kwaliteitsprocessen voldoen aan onze doelstellingen en eisen.

Contact

  • C/ Jesús de los Milagros nº 41, El Puerto de Santa María (Cádiz)
  • +34 956 668 419
  • Seggeweg 16, 3237 MK Vierpolders 
  • +31 640 848 404
  • Tytusa Chałubińskiego 8 , 39 piętro 00-613 
  • +48 539 681 455 
  • info@indes-tech.com