Kwaliteit

Verklaring van het geïntegreerde Kwaliteits-, Milieu- en Arbobeleid. “INDES TECHNICS & SOLUTIONS, wij zijn een bedrijf dat zich toelegt op industrieel onderhoud en montage en we stellen een beleid op om onze verplichtingen op het gebied van kwaliteit, milieu en gezondheid en veiligheid waar te maken. arbeid volgens de volgende principes:
ALGEMENE BEHEERBEGINSELEN:
√ Voldoen aan wettelijke en andere eisen. √ Bevorder voortdurende verbetering van het geïmplementeerde systeem door middel van periodieke actualisering en evaluatie, inclusief technische innovaties voor zover mogelijk en het stellen van doelstellingen.
√ Toewijding aan het bevorderen van het begrip en de verspreiding van ons kwaliteits-, milieubeheer- en gezondheids- en veiligheidsbeleid binnen onze organisatie. GEÏNTEGREERD KWALITEITS-, MILIEU- EN VEILIGHEIDS- EN GEZONDHEIDSBELEID OP DE WERKPLAATS Indes Technics & Solutions S.L.
√ Bevorder vloeiende, waarheidsgetrouwe en gepersonaliseerde communicatie met geïnteresseerde partijen.
√ Bevorder de opleiding van ons personeel en hun betrokkenheid bij het systeem.
√ Selecteer onze leveranciers goed. Haar leveringen en diensten moeten een adequate en voortdurende aanpassing aan onze behoeften garanderen.
√ Verbintenis om rekening te houden met de risico's en kansen die de conformiteit van het proces kunnen beïnvloeden.
SPECIFIEKE KWALITEITSBEGINSELEN:
√ Controle en verificatie van onze dienstverlening, zoeken naar de optimale relatie tussen effectiviteit-efficiëntie en verhoogde klanttevredenheid.
√ Het is essentieel om aan de klant te leveren wat hij vraagt, onder de vereiste voorwaarden en tegen concurrerende prijzen.
SPECIFIEKE MILIEUBEGINSELEN:
√ We streven ernaar vervuiling en het efficiënte gebruik van hulpbronnen, zowel water als energie, te voorkomen.
√ Wij zijn bezorgd over het geproduceerde afval en willen ons dit eigen maken. motto van de 3V’s: Reduce, Reuse en Recycle.
√ Voorkom materiële schade en schade aan het milieu. Betrokkenheid van het milieu en onze omgeving beschermen, door acties en maatregelen gericht op het voorkomen van elke vorm van vervuiling die zouden kunnen voortvloeien uit activiteiten die voortvloeien uit onze activiteit.
 
Indes Technics & Solutions S.L.

SPECIFIEKE PRINCIPES VAN VEILIGHEID EN GEZONDHEID OP DE WERKPLAATS:
√ Ga uit van de toewijding om een ​​hoog niveau van veiligheid en gezondheid op het werk te bereiken, dat de minimumvereisten van de huidige wetgeving overtreft.
√ Preventie van arbeidsrisico's zal, als algemene actie die binnen het bedrijf moet worden ontwikkeld, worden geïntegreerd in de activiteiten en beslissingen.
√ Er is vastgesteld dat de verantwoordelijkheid voor het beheer van de preventie van beroepsrisico's een managementfunctie is, die elk commando, op elk niveau van de hiërarchische lijn, moet beheren met dezelfde toewijding en toewijding waarmee het de rest van de activiteiten beheert die zijn aan hem gedelegeerd.
√ Risicopreventie is een ander onderdeel van de bedrijfsactiviteit, dat consistent is met ander personeelsbeleid en dezelfde behandeling krijgt als de rest van de functies die in het bedrijf zijn ontwikkeld.
√ De raadpleging en deelname van werknemers is gegarandeerd, evenals de informatie en theoretische en praktische training die zij nodig hebben over alle kwesties die verband houden met de preventie van beroepsrisico's. √ Voorkom persoonlijk letsel bij werknemers en iedereen die met het bedrijf te maken heeft, inclusief bezoekers. √ Psychosociale risico's moeten worden geëvalueerd op hun minimalisering of eliminatie.
Indes Technics & Solutions S.L.
Voor dit alles stellen wij bij INDES TECHNICS & SOLUTIONS de volgende punten vast als algemene doelstellingen voor het verwezenlijken van genoemd beleid:
Verhoging van de tevredenheid van onze klanten. Toename van het aantal klanten. De groei van het bedrijf weerspiegelde zich in de toename van het personeelsbestand. Modernisering van de infrastructuur. Vermindering van het verbruik van hulpbronnen. Identificatie van gevaren en evaluatie van risico's die verband houden met verschillende taken, implementeren van preventie- en controlemaatregelen om mogelijke schade aan eigendommen, mensen, gezondheid en milieu te voorkomen. Bijgevolg maakt ons management onze intentieverklaring openbaar en vertrouwt het op de medewerking van al onze werknemers en medewerkers.”
 
 
 
 
 
 
 

Certificeringen

manos iso web

Via onze certificeringen zorgen we ervoor dat onze veiligheids- en kwaliteitsprocessen voldoen aan onze doelstellingen en eisen.

Contact

    • C/ Jesús de los Milagros nº 41, El Puerto de Santa María (Cádiz)
    • +34 956 668 419
    • Seggeweg 16, 3237 MK Vierpolders 
    • +31 640 848 404
    • Tytusa Chałubińskiego 8 , 39 piętro 00-613 
    • +48 539 681 455 
    • info@indes-tech.com